Nelza kruipt naar de finish

19 12 2010

Beslis voor België is ten einde, vijf liedjes hebben steun ontvangen van Road to Düsseldorf. Tijd voor een update: hoe staan de liedjes ervoor, wat zijn hun kansen op een persoonlijke route naar het Eurovisie Songfestival? Twee liedjes haalden alvast de 100%, drie anderen zitten nog in de race.

Onze hoogst geklasseerde inzending is nog steeds Be my friend van Nelza. Het duo nam haar nummer afgelopen week op in een nieuw arrangement dat te horen is op Youtube, en op Akamusic verzamelden ze een slordige 2.500 euro. Daarmee komt hun totaalbedrag op het moment van schrijven op 17.805 euro, 89% van het benodigde bedrag. De komende anderhalve week zal de beslissing brengen.

Etienne Deleyre verzamelde ook wat extra euro’s, maar zal er nog flink aan moeten trekken. Krystal Blondieau bleef onder de 1% steken. Wel overweegt Road to Düsseldorf kleine investeringen in twee nieuwe liedjes. Elle Merveille van Alexandre Deschamps is er daar één van. Het lied werd gedeeld derde in de herkansingsronde en heeft nog altijd kans op plaatsing.

Het andere lied is nieuw: Somewhere with you van THAYSS N’ BAU. Luister zelf en geef je mening; wij zijn er alvast aardig van gecharmeerd!


Acties

Information

Eén reactie

21 12 2010
Peter

Dat nieuwe liedje is leuk joh! moet je doen.

Plaats een reactie