Road to Düsseldorf

Na het overweldigende succes van ‘The Road to Oslo’ waren Hendrik en ik er vrij snel van overtuigd dat er een vervolg moest komen. Dat we naar Duitsland gingen stond dus al vrij snel vast. De voorbereidingen verliepen soepel, en dus konden we onze aandacht verleggen. Fans bleven niet alleen op de hoogte, maar kregen zelfs de kans om via ons hun stem te laten horen in de Belgische voorselectie!

Klik hier voor een terugblik op The Road to Oslo.

Klik hier voor een terugblik op de finale van het Songfestival 2011!

Hendrik trapte af met een scherpe analyse over de mogelijkheden van de gaststeden. Zijn keuze voor Düsseldorf werd gedeeld door de EBU. Ik liet ondertussen mijn mening over vanalles blijken- al kwam de Nederlandse inzending er dit jaar een stuk beter vanaf. In Düsseldorf versloeg ik twee weken lang elke repetitie en dat bleef niet onopgemerkt: na een interview met de Telegraaf wilde plots een stuk of acht radiostations mijn mening weten. Onder andere Giel Beelen en Frits Spits interviewden mij telefonisch in hun shows.

Al met al leverde de periode voor en tijdens het Songfestival een hoop artikelen op. Hieronder vind je een overzichtje van mijn eigen favorieten. Lees ze vooral nog eens rustig na.

Hieronder vind je links naar enkele artikelen die ik schreef in de voorbereiding op mijn reis naar Düsseldorf.

Lees ook enkele messcherpe analyses van Hendrik terug:

Klik hier voor een terugblik op The Road to Oslo.

nb. All pictures on this blog are owned by Steef van Gorkum. Using them without asking me first, is of course prohibited.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: