Hoe Hendrik en ik elkaar kennen

Hendrik en ik kennen elkaar oorspronkelijk via het online music contest Forumvisie. Hendrik is oprichter van dit contest, en ik kwam als enthousiaste deelnemer binnen. Na een tijdje werd ik naar voren geschoven als mede-voorzitter van Forumvisie. Ongeveer een jaar lang heb ik toen samen met Hendrik leiding gegeven aan het spel.

Via onze gesprekken over Forumvisie kwamen we erachter dat we allebei fan waren van het Eurovisie Songfestival. Toen Hendrik zijn taken als voorzitter neerlegde, bleef er contact, zeker als er songfestivalnieuws te melden was. Inmiddels is Forumvisie opgehouden te bestaan, maar toen bleek dat we allebei graag naar Oslo wilden was de connectie snel weer gelegd.

We kennen elkaar dus eigenlijk via het internet! Twee keer is er geprobeerd een grote Forumvisie ontmoeting te organiseren, maar twee keer was Hendrik daar niet bij. Toen we allebei naar het Junior Eurovisie Songfestival 2007 gingen, liepen we elkaar, ondanks diverse telefoontjes, mis.

Toch hebben we elkaar wel eens ontmoet. In januari 2007 was Hendrik aanwezig bij een jongerenconcert in Woerden, waar ik een paar nummers heb gezongen. We weten dus wel naar welk gezicht we moeten zoeken, straks op het vliegveld!

Hendrik over Steef
Samen met Steef deel ik de grote passie voor het songfestival. We praten er dan ook graag over via msn. Ik heb Steef leren kennen als een ondernemende en enthousiaste jongeman. Als hij iets wil, dan zál het ook gebeuren! Om eerlijk te zijn is dat ook de reden dat bijna alles nu al geregeld is voor mei 2010.

Steef over Hendrik
Het is natuurlijk het leukste om naar Oslo te gaan met mensen die zelf ook fan zijn van het festival. En wie had ik dan beter kunnen kiezen dan Hendrik, een student Scandinavistiek nota bene. Mijn Noors is ook niet meer wat het nooit geweest is! Bovendien denk ik dat Hendrik in alle songfestivalhectiek de rust en kalmte kan bewaren. Iets dat je mij niet moet toevertrouwen…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: