Doe mee met de Prijspole!

13 05 2013

Dinsdagavond is alweer de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2013. Net als vorig jaar kunnen lezers van ESF Magazine een promopakket winnen door mee te doen aan de prijspole. Ga de strijd aan met onze redactieleden en win dat pakket!

Voor alle duidelijkheid: meedoen kan bij voorkeur via deze volgende link.Voor alle drie de shows komt er een apart blogje. Daarin plaatsen de redactieleden van ••ESF Magazine•• hun TOP 10 voor die avond. Lezers kunnen in reacties hieronder hun top 10 kwijt. Aan het eind van de avond kunnen de punten worden geteld.

In de halve finales krijg je vijf punten voor elk land dat inderdaad de finale haalt, plus een bonus afhankelijk van hoe hoog je dat land in jouw lijst had staan. Kwalificeert jouw nummer 1 zich, dan scoor je 12 punten. Voor je nummer 2 krijg je er 10, dan 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Je maakt je TOP 10 dus op basis van kwalificatiekansen, niét op basis van de daadwerkelijke uitslag van die halve finale!

Reageer gerust met jouw lijstje, en wie weet win jij dan dat promopakket! Daarin zit dit jaar in ieder geval de officiële cd van de Nederlandse inzending ‘Birds’, het officiële pakket van San Marino en meer! Enkele andere CD’s en promotiemateriaal volgen immers nog. Stemmen kan tot dinsdagavond 21.00h Nederlandse tijd!

Advertenties

Acties

Informatie

One response

14 05 2013
Luuk

Na wat technische problemen, dan toch ook mijn lijstje 🙂 niet dat jullie hier heel erg op zaten te wachten 😉 maar toelichting is voor Steef.
1. Denemarken
2. Rusland
3. Oekraïne
4. Servië
5. Wit-Rusland
6. Moldavië
7. Kroatië
8. Cyprus
9. Oostenrijk (zou misschien wel misstaan op SlamFM ;))
10.Litouwen (gaat wel vaker met een slecht nummer door)
Als ik zo alles hoor, twijfel ik toch wel erg of Nederland het zal halen.. Ik zou het wel jammer vinden als Slovenië, Montenegro en Ierland het niet halen, omdat dan alle up-tempo nummers er wel bijna uit zijn gevist in deze halve finale.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: