Het jaar van Malmö

16 12 2012

Het is alweer half december, het nieuwe jaar komt eraan. 2013, het jaar van Malmö! Dit Songfestivalseizoen, grofweg begonnen in september, gaat na de jaarwisseling natuurlijk dubbel zo hard los. En dus schroeft ESF Magazine de programmering op. In mijn laatste hoofdredactioneel commentaar van dit jaar zet ik onze keuzes voor 2013 uiteen.

cropped-esc.png

Allereerst om misverstanden te voorkomen: 2012 houdt na dit commentaar natuurlijk nog niet op. Tot aan de kerst hebben we nog een aflevering van ‘Het Oor-deel’ op de planning staan, en onderzoekt redacteur Hendrik Kramer of het Eurovision In Concert invloed heeft op het stemgedrag van bezoekers. Dennis van Eersel houdt jullie ondertussen op de hoogte van de voorrondes elders.

Na de jaarwisseling gaat het dan echt van start. De recensierubriek ‘Het Oor-deel’ verhuist, maar gaat wel over op een wekelijkse frequentie. Vanaf 8 januari wordt er elke dinsdag een cd besproken die al dan niet Songfestivalgerelateerd is.

Woensdag wordt de ‘Road to Malmö’-dag. Om de week wisselen Hendrik Kramer en onze nieuwe aanwinst Jill Guthrie elkaar af. Hendrik bereid als student Scandinavistiek alle fans perfect voor op de Zweedse taal en cultuur; Jill vertelt over de reisperikelen van een Amerikaanse fan (zijzelf) op weg naar het Europese muziekfestijn.

Het weekend beginnen we vrijdag met een korte nieuwsupdate: Dennis van Eersel praat u bij over de ontwikkelingen in de andere landen. Op zondag gaan we vervolgens juist de diepte in met achtergrondartikelen of het hoofdredactioneel commentaar. Door de week heen verschijnen natuurlijk ook incidenteel (gast)columns, binnenlands nieuws en interviews.

De redactie van ESF Magazine is graag de eerste om u fijne feestdagen te wensen, en een heel gelukkig Malmö-jaar. Kopieer gerust onderstaande gids en plak hem in uw agenda, dan blijft u ook de rest van dit seizoen volledig op de hoogte.

Vriendelijke groeten,

Steef van Gorkum

Weekprogrammering ESF Magazine januari t/m maart 2013:

Maandag:           Geen vaste rubrieken.
Dinsdag:              ‘Het Oor-deel’.
Woensdag:        ‘Vägen till Malmö’ of ‘America 12 points!’, afwisselend per week.
Donderdag:       Geen vaste rubrieken.
Vrijdag:               Buitenlands nieuws-update.
Zaterdag:            Columns/Gastcolumns.
Zondag:               Hoofdredactioneel commentaar.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: