Het jaar van Düsseldorf

2 01 2011

Al geruime tijd heet deze website “Road to Düsseldorf 2011”. Nu is het jaar 2011 ook daadwerkelijk aangebroken! De redactie van deze site wenst jullie allemaal een heel gezegend nieuwjaar, met fijne Songfestivalervaringen en heel veel leesplezier. Wij gaan er alles aan doen om de site prikkelend en actueel te houden.

Het afgelopen jaar was een heftig eerste jaar voor ons. “Road to Oslo” oversteeg zelfs het succes van onze dromen, duizenden mensen hebben deze website bezocht rond de Eurovisieperiode en de weken daar waren een fantastische belevenis. Ook in de voorbereidingen beleefden we erg veel plezier aan het schrijven van de artikelen en het vooruitblikken. De respons op “Met het mes op de keel” was tof, de zoektocht naar de ideale gastheer leidde ook ons naar Düsseldorf. En in Beslis voor België kozen de lezers zeven liedjes die met onze steun uiteindelijk bijna allemaal de Belgische voorronde haalden.

Wat staat er volgend jaar op deze plaats? Een terugblik op de wonderbaarlijke prestaties van de 3J’s, of een uitgebreid interview met de door ons gesponsorde Belgische Songfestivalwinnaar? Ik heb nog geen flauw idee. En juist daarom heb ik zo’n zin in 2011.

Steef van Gorkum


Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: