Uitbreiding redactie op komst

17 06 2010

Juni is de maand van terugblikken en vooruitkijken. Terugblikken op het voorbije Eurovisie Songfestival, de Road Through Oslo, het eerste echte songfestivalavontuur van de redactie. En vooruitkijken op een eventuele Road to Germany. De plannen voor volgend jaar ontvouwen zich langzaam maar zeker, en uiteraard blijft de berichtgeving op deze site niet achter. Lees en denk vast mee!

The Road to Oslo was aanvankelijk bedoeld als mijn persoonlijke uitlaatklep; alles over mijn weg naar die stad. In het afgelopen jaar is echter gebleken dat bijdragen van mijn reismaat Hendrik daar bijvoorbeeld ook prima in passen. Niet alles hoeft door mijzelf te zijn geschreven, zolang de artikelen maar bijdragen aan analyse, opinie en discussie. Of, zoals in de categorie Road Through Oslo, een kijkje achter de schermen.

Hendrik is niet de enige Songfestivalfan die ik op mijn pad ben tegengekomen. Met het oog op uitbreiding, ook in de internationale richting, heb ik dan ook aan mijn Israelische maat Yaron en nog twee anderen gevraagd een gastblog te schrijven. Bij wijze van proef zullen die behalve in het Nederlands ook in het Engels worden geplaatst. 

In eerste instantie zal de redactie mensen benaderen en dus niet andersom. Natuurlijk staat de mailbox dag en nacht open voor enthousiaste en initiatiefrijke lezers, maar wij willen niet de indruk wekken dat er een open selectie gaande is voor redacteuren. Alleen stukken van goede kwaliteit worden geredigeerd en geplaatst.

Zomerklaar

Aan het eind van deze maand wil Road to Oslo zich zomerklaar gaan maken. Eventueel met een nieuwe lay-out, en in ieder geval met een nieuwe indeling van het menu. En hopelijk ook met een nieuwe titel, als dan reeds bekend is welke stad het festival naar zich toe heeft getrokken. Road to Oslo wordt dan omgedoopt, maar geen zorgen: pronkstukken uit The Road to Oslo zullen in het menu makkelijk te vinden zijn.

Uiteraard zijn al deze veranderingen bedoeld om de site beter te maken. Reageer dus ook gerust als er iets onduidelijk is of niet naar jullie wens! Laat van je horen, liefst op een constructieve manier. Bij voorbaat dank!

Steef van Gorkum

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: