Dora: Femminem moet nog warmdraaien

6 03 2010

Girlgroup Femminem heeft gisteravond nog niet haar stempel op de Kroatische voorronde Dora kunnen drukken. De dames, die eerder voor Bosnie & Herzegovina meededen aan het Eurovisie, moesten drie andere liedjes voor zich dulden. Doris Teur maakte haar favorietenrol wel waar; zij start de finale vanavond in pole position.

Vooraf waren met name Doris en de ballad van Femminem getipt, maar ik keek zelf ook uit naar het nummer van Giuliano; dit was immers geschreven door Boris Novkovic. Het bleek een typisch Kroatisch, onbezorgd popliedje dat zo door Boris zelf gezongen had kunnen worden. Giuliano werd er vijfde mee; één plekje achter Lako je sve van Femminem. Het lied van Boris haalde zo de finale die vanavond om 20.15 Nederlandse tijd begint.

Verrassing van de avond was voor mij Franco Krajcar. Met het prachtige Slavisch-Ierse Jobrni je jobrni wist hij zich op nummer één in mijn lijstje, en op nummer twee in de eindrangschikking te plaatsen. Met slechts één punt verschil tussen Franco en Doris, is er voor vanavond nog vanalles mogelijk. Misschien komt zelfs Femminem nog sterk terug; we gaan het allemaal zien!

Voorlopig maakt ‘Lako je sve’ de favorietenrol nog niet waar

Steef van Gorkum

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: